Om det visuelle

Alt fra hjemmesider til visitkort, med over et årtis erfaring. Grafikken er vores første store kærlighed.

Siden vores begyndelse i 2004 har vi dagligt arbejdet med grafisk design og vi har rig erfaring inden for næsten alle visuelle discipliner.

Vores mange års erfaring som design- og lydbureau gør os også i stand til at levere én samlet løsning, uden at budgettet sprænges – altså alle nødvendige facetter for at etablere en stærk visuel – og auditiv – profil.

Discipliner

Mobilt lydstudie />Vi indspiller det meste selv.

Siden vores begyndelse, har vi taget lyd meget alvorligt. Faktisk så alvorligt, at vi altid har insisteret på, at indspille alt materiale selv.

Vi er ikke forankret et enkelt sted, men er derimod mobile og omstillingsparate. Vi excellerer i at optage lokalt og vægter individualitet højere end praktisk komfort.

Voiceover eller speak? />Har du stemmen,  klarer vi resten.

Det er bestemt ikke kun instrumenter og musik vi optager i vores mobile lydstudie, men også stemmer. Vi tilbyder alt nødvendigt i forbindelse med indspilning og behandling af speak eller voiceover, men selve stemmen skal du bringe!

Mangler du den perfekte voiceover til at gå i spænd med din fortælling, så står vi til rådighed – lige hvor det passer dig! Vi står for opsætning, indspilning og behandling, så du når sikkert i mål med din produktion.