Godt design er mere, end hvad øjet ser.

Alt fra webshops til visitkort - med over et årtis erfaring. Grafikken er vores første store kærlighed.

Siden vores begyndelse i 2004 har vi dagligt arbejdet med grafisk design og vi har rig erfaring inden for næsten alle visuelle discipliner.

Vores mange års erfaring som design- og lydbureau gør os også i stand til at levere én samlet løsning, uden at budgettet sprænges – altså alle nødvendige facetter for at etablere en stærk visuel – og auditiv – profil.

Vores kompetencer

Design.Vores kompetencer.

 et overblik over hvad vi kan bidrage med til dit projekt. Vi løser oftest opgaver  tværs af vores kompentencer.

Hjemmeside

Hjemmesiden er efterhånden blevet vores spidskompetence. Vi opsætter alle vores hjemmesider i Wordpress, som fra start giver jer en sikker og brugervenlig base. Herfra er det kun fantasien, som sætter grænser.

En hjemmeside er for os meget mere end blot et sted, hvor interesserede kan finde alt det praktiske om jer og jeres virke. For os er hjemmesiden ligeså meget en mulighed for, at lukke besøgende ind i jeres personlige univers. Derfor har vi altid fokus på, at jeres historie bliver fortalt på en respektfuld og æstetisk måde - uden at budskabet lider.

Vi tilbyder alt fra små til store hjemmesider, og vi tilbyder også gerne et årligt abonnement, så I ikke skal bekymre jer om vedligehold og backup.

Logo og bomærke

Et bomærke, med dertilhørende navnetræk, er uden sammenligning den vigtigste del af en visuel identitet. Et logo bliver anvendt overalt - på visitkort, brevpapir, facader med mere.

Der er mange vigtige elementer at overveje når man skal designe et logo. At vide hvor arbejdet skal begynde, og hvornår man skal holde inde, er ligeså vigtige dele af processen, som den gode idé.

Heldigvis har vi styr på alle facetter indenfor logo- og bomærkedesign. Vi kender reglerne, men vi ved også hvornår vi skal bryde dem.

Webshop

At have en webshop, er nu mere regel end undtagelse. Nu forventer jeres kunder, at de også kan besøge jer på nettet. Er jeres forretning ikke til stede på nettet, er man så godt, som usynlig.

Har I allerede en fysisk butik, er en webshop det klare valg og en naturlig udvidelse af jeres forretning. Vi hjælper med alt fra skræddersyede designs og opsætning til oprettelse af betalings- og fragtaftaler. Vi gør en dyd ud af, at få jeres eksisterende identitet med på nettet, naturligvis med respekt for jeres udtryk og historie.

Det kan være dyrt at starte ny webshop - og uoverskueligt! Men med vores erfaring sørger vi for, at gøre det så nemt og ligetil som muligt.
Layout

Det er en kategori for sig, at opsætte de større tryksager, såsom bøger eller flersidet brochurer. Man skal se projektet i fugleperspektiv og i et større hele, bruge pladsen fornuftigt, samtidigt med, at have budskabet for øje. Det er vi heldigvis skarpe til, da vi har rig erfaring, med at se ting oppefra.

Udover layout og opsætning af billeder og tekst, tilbyder vi også, at designe selve omslaget.

Omslaget - om det er til bøger eller brocherer - er oftest det første indtryk, som interessede får af din tryksag. Derfor er det altafgørende, at beskueren for første øjekast, får vækket sin interesse i det øvrige indhold.

Visitkort, flyers, plakater mm.

De små ting - der er intet større. Selvom de måske ikke virker som de mest overvældende opgaver, så kan de små opgaver, sagtens være krævende. Det kan nemlig være svært, at få plads til alt det nødvendige, samtidigt med, at det løses på en overskuelig og æstetisk facon.

Heldigvis har vi rig erfaring med de små tryksager, herunder visitkort, løsblade, plakater med mere. Vi står naturligvis også til rådighed, hvis I har nogle indledende spørgsmål eller anden tvivl.

Emballage

Førstehåndsindtrykket af jeres produkt kan være altafgørende. Indpakningen er typisk det første, som møder forbrugeren, når de skimter hylderne for et produkt.

Hvert millisekund tæller - og faktorene er små - når forbrugeren står med jeres produkt i hånden. Information skal være velvalgt, designet skal være støjfrit og historien skal være troværdig. Emballagen skal altså kunne tale for dit produkt, når forbrugeren finder det i forretningerne.

Vi kan være behjælpelige med emballagedesign til både enkelte produkter, men også til hele produktserier.
Videoproduktion

I dag består 80% af alt trafik på internettet af visning af levende billeder. At lave en overbevisende videoproduktionen kræver ikke kun at kunne indramme de vigtige øjeblikke, men også at kunne sætte dem i sammenhæng med jeres øvrige identitet.

Videoproduktion (og fotografi) har meget tilfælles med grafisk design og konceptualisering. Det gode resultatet kræver ikke kun at kunne indramme og se i kompositioner, men også at klippe og behandle materialet på en personlig måde. Udebliver det personlige præg fra projektet kan det fornemmes i det færdige resultatet.

Vi tilbyder også at producere original underlægningsmusik til dit videoprojekt.

Fotografi

Portræt- eller koncertfotografi? Vi holder meget af fotografiet, da der er intet som at fryse et øjeblik i tid. Om det gælder et personligt pressefoto eller intense koncertbilleder, så er opgaven den samme; at indfange motivet og stemningen samt at fortælle en historie helt uden ord.

I dag er det ikke nok at kunne tage og indramme et godt billede, man skal også have sans for smagfuld efterredigering af materialet. Også her er personligheden vigtig, så vi behandler og colorgrader naturligvis alle vores skud helt fra bunden.

Rådgivning

Mangler I råd til dit næste designprojekt? Vi sidder klar og er forståelige overfor, at der kan være rigtig mange spørgsmål, før man rigtig kan komme i gang.

Husk at vi meget løser flere opgaver på en gang, så der er en rød tråd igennem hele produktionen. Desuden står vi også meget gerne til rådighed, hvis projektet mangler en original lydside - vi kan hjælpe med alt fra sounddesign til underlægningsmusik. Læs mere under Lyd.