Mere om denne case

West Work Ceramics er unikakeramik fra vestkysten. Bag navnet gemmer sig Jeannette Hjortlund, som siden januar 2021 har produceret keramik i eget værksted. Siden da er det gået utroligt stærkt og West Work Ceramics har i skrivende stund over 14.000 følgere på Instagram.

For West Work Ceramics har vi udformet bomærke og navnetræk, som sender tanker til Vesterhavets bølger og den rå, men smukke natur, som Jeannette inspireres af til sine egne kreationer.

Dette har vi løst ved at udforme logoet af to sinusbølger, som ved første øjekast ser identiske ud, men de er faktisk ligeså håndlavede og unikke, som keramikken. Dette giver logoet et organisk og afslappet udtryk, som passer perfekt til de mange unikakreationer fra Jeannettes hånd.

Logoet benyttes på alle keramikværker, oftest under bunden, derfor var det også vigtigt, at logoet ikke støjede for meget eller på anden vis forstyrrede keramikkens organiske udtryk.

Alle billeder af keramikken, som vi benytter her i casen, er taget af West Work Ceramics — nænsomt efterredigeret af os.