Man skal høre meget, før ørerne falder af.

Fra optagelse til distribution, vi kan være med hele vejen.

I 2010 udsendte vi vores første musikproduktion. Dengang drev vi vores pladeselskab som en selvstændig virksomhed, men i 2014 slog vi grafisk design og musikproduktion sammen under et navn.

Vi fungerer nu som et design- og lydbureau. Som pladeselskab arbejder vi tæt sammen med få udvalgte artister, som kan noget helt særligt. Vi producerer komplette udgivelser in-house og er oftest inde over alle processer i tilblivelsen af de enkelte projekter.

Vores services
Illustration til undersiden Lyd

Lyd.Vores services.

 et overblik over hvad vi kan bidrage med til dit projekt. Vi løser oftest opgaver  kryds og tværs af vores services.

Mobilt lydstudie og teknik

Vi optager det meste selv, i vores mobile lydstudie.

Siden vores begyndelse, har vi taget lyd meget alvorligt. Faktisk så alvorligt, at vi altid har insisteret på, at indspille alt materiale selv.

Vi er ikke forankret et enkelt sted, men er derimod mobile og omstillingsparate. Vi excellerer i at optage lokalt og vægter individualitet højere end praktisk komfort.

Underlægningsmusik

Vi står til rådighed når du mangler underlægningsmusik til dit projekt.

Voiceover

Har du stemmen, så klarer vi resten.

Det er langtfra kun instrumenter og musik vi optager i vores mobile lydstudie, men også stemmer. Vi tilbyder alt nødvendigt i forbindelse med indspilning og behandling af speak eller voiceover, men selve stemmen skal du bringe!

Mangler du den perfekte voiceover til at gå i spænd med din fortælling, så står vi til rådighed – lige hvor det passer dig! Vi står for opsætning, indspilning og behandling, så du når sikkert i mål med din produktion.

Mixing

Vi har mange års erfaring indenfor mixing af lyd. Har du sporene klar, så hjælper vi dig i mål med materialet.

Lydlogo

Vi kan hjælpe til, hvis du mangler et lydlogo.

Rådgivning

Mangler du råd til dit næste projekt? Vi sidder klar.