Man skal høre meget, før ørerne falder af.

Fra optagelse til distribution, vi kan være med hele vejen.

Vi skaber lydproduktioner i form af lydlogoer, underlægningsmusik samt indspilning og produktion af voiceover og speak. Vi kan også være behjælpelige med at styrke din præsentation eller produkter ved hjælp af en smagfuld og original lydside.

Ydermere kan vi også stå til rådighed ved indspilning af solister, bands, ensembler, mindre orkestre og kor. Vi behandler altid egne optagelser, men hjælper også gerne med eksisterende lydmateriale. Har du spørgsmål inden din næste lydproduktion, står vi gerne til disposition med råd og feedback.

Vi tager lyd alvorligt. Faktisk så alvorligt, at vi altid har insisteret på, at indspille alt materiale selv. Det gør vi med vores mobile lydstudie, som gør det let at komme til dig og indspille hvor du er, lige når det passer dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores uddannelse indenfor lydteknik, samt vores mange års erfaring, sikres et professionelt resultatet.

Vores kompetencer

Lyd.Vores kompetencer.

 et overblik over hvad vi kan bidrage med til dit projekt. Vi løser oftest opgaver  tværs af vores kompetencer.

Mobilt lydstudie og teknik

Vi optager det meste selv, i vores mobile lydstudie. Siden vores begyndelse, har vi taget lyd meget alvorligt. Faktisk så alvorligt, at vi altid har insisteret på, at indspille alt materiale selv.

Vi er ikke forankret et enkelt sted, men er derimod mobile og omstillingsparate. Vi excellerer i at optage lokalt og vægter individualitet højere end praktisk komfort.

Vi står til rådighed ved indspilning af solister, bands, ensembler, mindre orkestre, kor med mere.

Underlægning og lyddesign

Vi står til rådighed når I mangler underlægningsmusik og/eller lyddesign til jeres projekt. Som virksomhed udviser det et stort overskud, at have en original komponeret lydside til at akkompagnere jeres historie.

At tilkøbe sig allerede komponeret underlægningsmusik, såkaldt produktionsmusik eller "stock music", kan virke lokkende, hvis man kun ser på prisforskellen - men det udmunder sjældent et et overbevisende og personligt resultatet. Et allerede komponeret stykke musik vil aldrig kunne fortælle jeres historie ligeså godt, som musik, hvor I selv har været en del af processen.

Voiceover

Har I stemmen, så klarer vi resten. Det er langtfra kun instrumenter og musik vi optager i vores mobile lydstudie, men også stemmer. Vi tilbyder alt nødvendigt i forbindelse med indspilning og behandling af speak eller voiceover, men selve stemmen skal I bringe!

Mangler I den perfekte voiceover til at gå i spænd med jeres fortælling, så står vi til rådighed – lige hvor det passer jer! Vi står for opsætning, indspilning og behandling, så I når sikkert i mål med jeres produktion.
Mixing

Vi har mange års erfaring indenfor mixing og behandling af lydindspilninger. Har I sporene klar, så hjælper vi jer i mål med materialet. Selvom vi oftest selv indspiller alt materiale som vi behandler, så kan vi sagtens være behjælpelig længere inde i processen.

Vi kan arbejde helt frit, eller ud fra givne referencer - valget er op til jer.

Lydlogo

Vi kan hjælpe til, hvis I mangler et lydlogo til jeres præsentation. Et originalt komponeret lydlogo kan løfte selv det bedste brand til nye højder og udviser overskud ned til mindste detalje.

Har I ikke allerede et logo, kan vi også være behjælpelige med dette. Vi hjælper også gerne til med resten af jeres videoproduktion.

Rådgivning

Mangler I råd til dit næste lydprojekt? Vi sidder klar og er forståelige overfor, at der kan være rigtig mange spørgsmål, før man rigtig kan komme i gang.

Husk at vi meget løser flere opgaver på en gang, så der er en rød tråd igennem hele produktionen. Desuden står vi også meget gerne til rådighed, hvis projektet mangler en visuel side - vi kan hjælpe med alt fra hjemmesider til visitkort. Læs mere under Design.