Lyd cases

Lydbureau siden 2014. Vi indspiller og behandler de fleste former for lyd og producerer også originalt underlægningsmusik, sounddesign samt voiceovers. Vi kan desuden også hjælpe dig i mål med alt nødvendigt til at udgive din egen musik.

Vores kompetencerLæs mere
Vores tilgang

Man skal høre meget,før ørerne falder af.

Lydbureau og pladeselskab under samme tag.Vi kan være med hele vejen, fra optagelse til distribution.

Vi tager lyd alvorligt. Faktisk så alvorligt, at vi altid har insisteret på, at indspille alt materiale selv. Det gør vi med vores mobile lydstudie, som gør det let at komme til dig og indspille hvor du er, lige når det passer dig – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med vores uddannelse indenfor komposition og lydteknik, samt vores mange års erfaring med andre kategorier, garanteres et professionelt resultatet.

Vi skaber lydproduktioner i form af lydlogoer og indspilning og produktion af voiceover og speak samt komposition og produktion af underlægningsmusik. Vi kan også være behjælpelige med at styrke din præsentation eller produktvideo ved hjælp af en original og smagfuld lydside.

Ydermere kan vi også stå til rådighed ved indspilning af solister, bands, ensembler, mindre orkestre og kor. Vi behandler altid egne optagelser, men hjælper også gerne med eksisterende lydmateriale. Har du spørgsmål inden din næste lydproduktion, står vi gerne til disposition med råd og feedback.

Som pladeselskab har vi eksisteret siden 2010. Vi har faste aftaler med de bedste pladetrykkerier og vi står selv for udgivelse, fysisk distribution samt promotion og grafisk design til egne udgivelser med egne artister. Vi accepterer ikke demomateriale på dette tidspunkt.

Tag kontakt