Om det auditive

Fra optagelse til distribution, vi kan være med hele vejen.

I 2010 udsendte vi vores første musikproduktion. Dengang drev vi vores pladeselskab som en selvstændig virksomhed, men i 2014 slog vi grafisk design og musikproduktion sammen under et navn.

Vi fungerer nu som et design- og lydbureau. Som pladeselskab arbejder vi tæt sammen med få udvalgte artister, som kan noget helt særligt. Vi producerer komplette udgivelser in-house og er oftest inde over alle processer i tilblivelsen af de enkelte projekter.

Dicipliner

Herunder kan du læse mere om vores tilgang til de enkelte discipliner, som vi arbejder indenfor til dagligt.

Mobilt lydstudieVi indspiller det meste selv.

Siden vores begyndelse, har vi taget lyd meget alvorligt. Faktisk så alvorligt, at vi altid har insisteret på, at indspille alt materiale selv.

Vi er ikke forankret et enkelt sted, men er derimod mobile og omstillingsparate. Vi excellerer i at optage lokalt og vægter individualitet højere end praktisk komfort.

VoiceoversHar du stemmen,  klarer vi resten.

Det er langtfra kun instrumenter og musik vi optager i vores mobile lydstudie, men også stemmer. Vi tilbyder alt nødvendigt i forbindelse med indspilning og behandling af speak eller voiceover, men selve stemmen skal du bringe!

Mangler du den perfekte voiceover til at gå i spænd med din fortælling, så står vi til rådighed – lige hvor det passer dig! Vi står for opsætning, indspilning og behandling, så du når sikkert i mål med din produktion.