Kort biografi

Farvel og tak - Luumen er klar med første og sidste udgivelse, som indeholder fire numre med stor kærlighed til den minimalistiske indie pop.

Luumens debut-ep Atlas, er produceret og mixet af Brian Batz, mest kendt under pseudonymet Sleep Party People, som de sidste par år har høstet stor international anerkendelse. Udgivelsen er mastered af Nikolaj Vinten, som har samarbejdet med en stor del af den etablerede danske musikscene – alt fra Folkeklubben til Ulige Numre.

Luumen har tidligere udgivet og turneret under navnet La La La, hvor de spillede mere end 50 koncerter i ind- og udland – blandt andet på SPOT Festival og modtog også airplay på DR – P6 Beat.

”Det er vigtigt for os at disse numre bliver delt med resten af verden, fordi de indkapsler den lyd vi fandt sammen i bandet. Dette er særlig vigtigt fordi vi nu er gået i opløsning og “Atlas” er derfor en slags dokumentation over vores samarbejde. Udgivelsen er også en passende afslutning på en vigtig del af vores musikalske liv og dannelse”, siger trommeslager Tobias Andreassen.

Luumen blev opløst i efteråret 2016 og medlemmerne er nu aktive i andre konstellationer og projekter, heriblandt Karen Juhl, Laust Moltesen Andreassen, Stupendous Band (Johan Feierskov) og Caktus (Tobias Andreassen).

Seneste udgivelse
Atlas - EP

13. oktober, 2017

Udgivelser
Video