Mere om denne case

Marc Bernstein er musiker og koordinator for den rytmiske afdeling på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Vores samarbejde begyndte i 2017, da vi sammensatte Marcs nye hjemmeside. I august 2018 begyndte vi på næste projekt: “Everybody Comes From Somewhere”. Projektet er i sin essens en pladeudgivelse, som omhandler Bernsteins familiehistorie.

“Everybody Comes From Somewhere” er Marc Bernsteins største projekt til dato. Vi hjalp med alt fra konceptudvikling, design og layout af pladeomslag og nodehæfte, video- og lydproduktion, videotitler- og animationer, kontakt til trykkerier, digital distribution samt opdatering af Marcs hjemmeside, som vi lavede tilbage i 2017.

Marc ønskede at udsende sin musik på vinyl for første gang. Vi fik tilsendt forskelligt billedmateriale, som Marc ønskede at bruge til pladens omslag. Med Marc på sidelinjen sammensatte vi hele projektets designkoncept. Marc ønskede også at udgive et nodehæfte. Vores opgave lå i at gøre hæftet indbydende og personligt. Dette løste vi ved at indflette familiebilleder med tilhørende personlige beskrivelser.

For at fortælle den personlige historie om Bernsteins familiehistorie og ophav, sammensatte vi tre korte interviewvideoer med Marc. En fjerde video består af interviews med Marcs nuværende og tidligere elever, hvori de fortæller om deres personlige oplevelser med undervisningsmaterialet. Udover det overstående stod vi også for videornes lydproduktionen samt de unikke videotitler og -animationer.

Vi har sammensat et nyt minisite på www.marcbernstein.dk/ECFS, som er dedikeret til projektet. På minisitet finder besøgende videre information, videoer og relevante links.

Udover alt overstående har vi også stået for al kontakt med trykkerierne. Vores eksisterende erfaring har lettet processen og har resulteret i en produktion, som alle medvirkende kan være stolte af.