I lørdags kunne BERG endelig afholde udgivelsesfest for deres skønne debutplade “A.A.P.”, som blev udgivet i december 2020 på smuk, blå vinyl. Det var en aften vi har set frem til længe og det smukke album blev fejret i smukke omgivelser hos Ribe Bryghus. Koncerten blev arrangeret i samarbejde med Jazzin’Ribe og vi var naturligvis på pletten med kameraet om skulderen. Nyd lidt af stemningen fra lørdagens koncert i videoen her.

“A.A.P.” har fået flotte ord med på vejen og Ivan Rod skriver blandt andet: “Musikken rummer både et blødt mørke, en ruskende vind og en storladen horisont; et element af længselsfuld spejden; et element af frustration og vanvid; en perlende strøm; og et gribende vemod.”

Også Niels Overgård fra Jazznyt.com er begejstret: “Det er jazz rundet af nordiske traditioner og skrevet med Island i blodet. Luftige og behagelige melodier fremføres med ro og overskud. De smukke og forførende melodier står nærmest i kø på LP’ens side 1. Flæmi, A.A.P. og 3 er alle eksempler på hvorfor albummet med BERG er så vellykket.”

“A.A.P.” kan høres og bestilles her: https://shop.10fingers.dk/album/a-a-p