For to uger gav Big Sky Country koncert på Esbjerg Bryghus. Bryghusets store barrum var tætpakket med et veloplagt publikum, det summede af liv og stemningen var fantastisk. Se stemningsvideo fra releasekoncerten herover.

Koncerten blev heldigvis optaget i sin fulde længde og vi ønsker nu at forevige den på vinyl — men vi har brug for jeres hjælp! I samarbejde med Esbjerg Bryghus kan vi nu præsentere “Big Sky Country – Live at Esbjerg Bryghus” på vinyl. Pladen udkommer kun i 200 eksemplarer: 100 styk på øl-gul og 100 styk på flaskegrøn.

Vi ønsker at have 50 forudbestillinger i hus, inden vi sender pladen i trykken. Skulle vi ikke nå i mål med projektet, refunderes det fulde beløb naturligvis.

Vi er næsten sikre på, at det er første gang i Danmark, at et bryghus udsender en vinyl — tilmed med musik, som er optaget i bryghusets egne lokaler — det synes vi er lidt sejt!

På linket herunder kan du bestille dit eksemplar af pladen samt høre nummeret “Medicine Man”, som det lød på Esbjerg Bryghus for to uger siden. Der tages forbehold for ændringer i sangrækkefølge og grafik.

Forudbestil “Live at Esbjerg Bryghus” på vinyl her:
https://shop.10fingers.dk/album/live-at-esbjerg-bryghus