Vi holder selvsagt af det analoge, men denne artikel er gået vores næse forbi, da den vist aldrig er udgivet online. Derfor deler vi nu lidt forsinket denne artikel om vores samarbejde med Industrien og Musikby Esbjerg.

Skulle man endnu ikke have opdaget, at vi sælger alle Industriens gamle plader, så skrev Ugeavisen Esbjerg om hele eventyret i sidste uges udgave af avisen.

I selskab med vores gode ven Rasmus, brugte vi omkring 4 timer på at befri vinylpladerne fra Industriens loft. Derefter har vi brugt mange timer på at graduere pladerne samt at finde rette omslag og inderpose. Størstedelen af pladerne har derefter fået en kærlig hånd – det samme har omslagene – og nu kan de altså erhverves i Sort Cirkel ved Esbjerg Bryghus.

Pladesalget er et samarbejde mellem Industrien, Musikby Esbjerg og Sort Cirkel, hvor 50% af beløbet går direkte til Musikby Esbjerg. Vi håber I vil være med til at støtte det gode formål og samtidigt få et stykke Esbjerg-musikhistorie med hjem.

Tak til Kim og Ugeavisen Esbjerg for at skrive lidt om vores samarbejde og tak til Prisfeldt brødrene & Co. for at være med på legen.

Der skal også lyde en kæmpe tak til det tidligere personale på Industrien — I ved hvem I er — som med stor passion har opbygget denne fantastiske pladesamling gennem årene.

Læs artiklen på linket her.