Venner! Tak for en fantastisk åbningsfest i lørdags, hvor vores forhåbninger om en dag fyldt med kaffe, vinyl og musik blev indfriet til fulde! Tak til alle som smed lidt – eller meget – i kassen — det betyder mere end I aner, for en lille ny og noget speciel specialbutik som vores.

Der skal også lyde en stor tak til det oplagte og koncentrerede publikum, som om aftenen turde at høre hele to koncerter med helt ny, dansk musik. Vi har brug for flere som tør at opleve noget nyt – særligt indenfor kulturens verden, så stor tak for fremmødet, nysgerrigheden og støtten. Vi håber at afholde mange lignende arrangementer i samarbejde med Esbjerg Bryghus, med fokus på ny og spændende musik.

Tak for opmærksomheden og tak for de mange, flotte gaver. Tak til Recorder Recorder og Martin Meincke, som fyldte butikken og gårdhaven med sang og musik.

I videoen får I et par glimt fra dagen i går. Vi nåede at filme lidt selv, men har suppleret med nogle flotte skud af Peter Langwithz Smith — tak for dem. I videoen kan I få en smagsprøve på den kommende single “Er Det Her Skjult Kamera?” med Martin Meincke. Vi ses til næste fest!