For et par uger siden lagde vi sidste hånd på en af vores største opgaver til dato. Vi har tildelt denne case hele ni billeder, i et forsøg på at indfange projektets omfang. Se resten af casen her.

Marc Bernstein er musiker og koordinator for den rytmiske afdeling på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Vi har tidligere samarbejdet med Marc, da vi i 2017 sammensatte hans hjemmeside. I august 2018 begyndte vi på dette projekt: “Everybody Comes From Somewhere”. Projektet er i sin essens en pladeudgivelse, som omhandler Bernsteins familiehistorie. Vores arbejdsopgaver:

Marc ønskede at udsende sin musik på vinyl for første gang. Vi fik tilsendt forskelligt billedmateriale, som Marc ønskede at bruge til pladens omslag. Med Marc på sidelinjen sammensatte vi hele projektets designkoncept. Marc ønskede også at sammensatte et nodehæfte. Vores opgave lå i at gøre hæftet indbydende og personligt. Dette løste vi ved at indflette familiebilleder med tilhørende personlige beskrivelser.

For at fortælle den personlige historie om Bernsteins familiehistorie og ophav, sammensatte vi tre korte interviewvideoer med Marc. En fjerde video består af interviews med Marcs nuværende og tidligere elever, hvori de fortæller om deres personlige oplevelser med undervisningsmaterialet. Udover det overstående stod vi også for videornes lydproduktionen samt de unikke videotitler og -animationer.

Vi har sammensat et nyt minisite på marcbernstein.dk/ecfs, som er dedikeret til projektet. På minisitet finder besøgende videre information, videoer og relevante links.

Udover alt overstående har vi også stået for al kontakt med trykkerierne. Vores eksisterende erfaring har lettet processen og har resulteret i en produktion, som alle medvirkende kan være trygge ved.

Stor tak til Marc Bernstein for tiltroen atter engang og tillykke med udgivelsen – vi er rigtig stolte af alle resultaterne!