NEBULAH er et upcoming band med fire kvinder i fælles front. NEBULAH leverer et feminint cinematisk og kosmisk udtryk båret af stærke melodier og flerstemmighed i samspil med guitaren. Genren er ambient og eksperimenterende pop.

NEBULAH består af Katrine Kjeldskov Kirketerp, Hannah Busk Larsen, Janne Hagen Therkildsen og Elisabeth Panduro Holst. På albummet og på scenen spiller de sammen med Mads Menzer, Jonathan Busk Larsen og Mathias Fabricius.

Samarbejdet med NEBULAH blev et af de helt store. I tæt samarbjde med bandet, stod vi for udvikling af navnetræk (logo), pressebilleder – solo- og gruppebilleder, to musikvideoer, gatefold pladeomslag og labels samt rådgivning og kontakt til vinyltrykkeri. Desuden leverede vi også skabeloner til sociale medier, som NEBULAH selv kunne opsætte med tekst. Alt dette materiale får I at se i nær fremtid, når NEBULAH udgiver deres debutalbum senere på året.

I dag har NEBULAH udgivet nummeret Floating in Space, som er anden single fra det kommende album. I videoen optræder danser og performer Oliver Poulin, som nærmest svæver i rummet med sine kontrasterende fagter. Nyd musikvideoen herover.

Vi glæder os til at vise jer hele samarbejdet med NEBULAH så snart vi kan.