I disse stille og sære dage ser vi tilbage på tidligere løsninger og resultater, som er vidt forskellige i deres udseende og omfang. De har dog det tilfælles, at de alle er fra vores hånd. Grafik: 10 Fingers

Mikkel Andreassen
www.mikkelandreassen.dk

I 2016 sammensatte vi Mikkel Andreassens personlige hjemmeside. Designmæssigt står den stort set urørt i sit design siden lanceringen og det er vi faktisk rigtig stolte af. På fire år har vi ikke kunne lave mange forbedringer – men vigtigst af alt, så er Mikkel stadig rigtig glad for sin hjemmeside. Vi vedligeholder i øvrigt stadig sitet, når Mikkel ønsker at dele nyt indhold med sine besøgende.

Emil Thorbjørn Møller Jensen
www.emiltmj.dk

I foråret 2018 sammensatte vi hjemmeside for pianist, organist og komponist Emil Thorbjørn Møller Jensen . Hjemmesiden udskiller sig ved at være en “one-page”, som er delt ud på tre separate “slides”. Disse slides tilpasser sig selv den besøgendes skærm, så hjemmesiden altid står knivskarpt på tværs af besøgendes skærmopløsning og enhed. Hjemmesiden er endda så enkel udformet at vi helt valgte at droppe menuen – vi synes simpelthen at det gav sig selv.

La Mia Bella Sorella
www.lamiabellasorella.com

Senere samme forår hjalp vi også søskendeduoen La Mia Bella Sorella i mål med deres hjemmeside. Duoen ønskede en enkel og nedtonet hjemmeside med fokus på deres forskellige projekter.

Vi står altid til rådighed hvis der mangler en hjemmeside, en webshop eller blot sparring på et kommende projekt. Som det fremgår, så hjælper vi projekter af alle størrelser i mål med deres ønsker.