Som mange måske allerede har hørt, må den legendariske esbjergensiske forretning Coexist by Buksetrolden lukke. Det er for sige det mildt en utrolig trist nyhed og vi bruger i dag på at processere meldingen, men også på at tænke tilbage på alle de fantastiske projekter som vi og Coexist sammen har sat i søen.

Vores professionelle forhold til Coexist opstod i forbindelse med skabelsen og udgivelsen af debutalbummet Black Marble med Above Above. Det tog to forsøg at få vinylproduktionen i hus, men resultatet taler for sig selv. Vi fejrede sammen udgivelsen med et releaseparty i Coexists butikslokaler i foråret 2018. Et fantastisk projekt og en vidunderlig aften!

Siden da har vi samarbejdet om at skabe Coexists nuværende webshop, en mindre videoproduktion samt rådgivet til deres nuværende grafiske profil. Ud af vores samarbejde blomstrede der et venskab til hele familien bag, så på trods af samarbejdets ende, er vi nu flere venskaber rigere – og tak for det!

Vi ønsker alt det bedste til vores venner bag Coexist og håber på en smertefri, respektabel og ærefuld afvikling af jeres hjertebarn – I fortjener alt det bedste!