Balancen mellem enkel og banal.

Fra Hans J. Wegner til Paul Rand.Vi finder inspiration i alt godt håndværk.

Så vidt vi ved, så er der ingen andre der kan det, som vi kan; vi er Danmarks – måske verdens – eneste design- og lydbureau. Vi står til rådighed med næsten alt indenfor design- og lydarbejde og vi løser oftest opgaver på kryds og tværs af vores services.

Hvad end dit projekt mangler af design- og lydmateriale, så kan vi højst sandsynligt være behjælpelige med en eller flere services. Ved brug af vores brede viden og årelange erfaring, kan vi skabe en unik rød tråd gennem hele dit projekt.

Vores profil
Illustration til undersiden Profil

Design, lyd og musik.Vores profil.

Vi løser opgaver indenfor tre hovedhovedkategorier.Klik  en kategori for at se et udvalg af vores løsninger.

Design

Som designbureau har vi eksisteret siden 2004. Grafisk design er vores første store kærlighed. Vi har erfaring med nærmest alle discipliner indenfor faget og kan også være behjælpelige med hjemmesider og webshops samt fotografi og videoproduktion.

Se cases

Lyd

Som lydbureau har vi eksisteret siden 2014. Vi indspiller og behandler de fleste former for lyd og komponerer også originalt underlægningsmusik, sounddesign samt voiceovers. Vi kan desuden også hjælpe dig i mål med alt nødvendigt til at udgive din egen musik.

Hør cases

Pladeselskab

Som pladeselskab har vi eksisteret siden 2010. Vi har faste aftaler med de bedste pladetrykkerier og vi står selv for udgivelse, fysisk distribution samt promotion og grafisk design til egne udgivelser med egne artister. Vi accepterer ikke demomateriale på dette tidspunkt.

Læs mere

At tælle  fingre.Vores tilgang.

« Don't try to be original. Just try to be good. »

Med afsæt i Paul Rands legendariske citat ovenfor, har vi udforsket og arbejdet i det visuelle felt i over ti år. Vi har ingen naive forventninger, men vi gør altid hvad vi kan, for at skabe et resultatet langt over gennemsnittet.

Vi finder inspiration i alt fra møbelarkitektur til industrielt design, og vi er stolte af, at bygge videre på den danske designtradition – tilføjet vores eget islæt. Ydermere glemmer vi aldrig respekten for håndværket, skønheden og humoren.

Dieter Rams mente, at godt design er langtidsholdbart – det gør vi også – tilmed mener vi, at godt design ikke bør være belastende for beskueren eller omgivelserne. Design og æstetik er for os en livsfilosofi, som vi bestræber os på at efterleve i det daglige.

Vores navn

Vi har valgt navnet 10 FINGERS, fordi man kan tælle vores talenter og services på ti fingre – ja, nok endda flere. At vi tilbyder så bred en vifte af services, kan enten være tegn på svimlende naivitet eller alt for stor tiltro til eget håndværk – vi lader vores arbejde tale for sig selv.