30. december 2019

Nytårshilsen

Nytårshilsen

Kære følgere, kunder og samarbejdspartnere

Tak for et rigtig godt år – faktisk det bedste år vi endnu har haft her på kontoret. 2019 har uden tvivl stået i designets og grafikkens tegn og det glæder måske ikke dem, som bedst kender (og følger) os som pladeselskab – men fortvivl ej!

‣ DESIGN OG GRAFIK
Grafikken – og de dertilhørende underkategorier – er vores første store kærlighed, så det er ikke så sært, at vi har fokuseret på denne kompetence i år. Vi har haft travlt. Ja, vi har faktisk haft meget travlt.

Uden at sætte gang i den helt store opremsning vil vi blot nævne, at vi indenfor det sidste halve år har sammensat hele fem visuelle identiteter (på tværs af brancher), to store webshops, talrige hjemmesider og video- og lydproduktioner samt lagt sidste hånd på to kommende albums – og en allerede udgivet live-ep. Rul blot en tur ned af vores væg, for at se vores mange resultater.

Det lyder måske ikke af meget – men det er det – og det er store opgaver for et lille, omend sultent, bureau som vores.

‣ MUSIK
Har I ikke allerede lugtet lunten (pun intended), kan vi nu afsløre, at første halvdel af 2020 kommer til at byde på nye udgivelser fra både Above Above og Big Sky Country.

Above Above udgav senest “Black Marble” i foråret 2018 og Big Sky Country udgav senest “Movements” helt tilbage i julen 2015. Vi er stadig utroligt stolte af begge vinylproduktioner, hvis mage man skal lede længe efter på det danske musiklandkort.

Med det sagt, har vi ikke hvilet på laurbærrene, hverken grafisk eller musikalsk, så de to kommende udgivelser bliver mindst ligeså gennemarbejdede som deres forgængere. Der mangler i skrivende stund forsvindende lidt før pladerne kan udgives og vi glæder os umådeligt til at dele det hele med jer meget snart.

‣ 10FINGERS.DK
Kort vil vi også nævne, at 2020 bliver året hvor vi endelig genåbner vores egen hjemmeside. Den har været længe undervejs, men det hårde arbejde ser ud til at betale sig.

Til slut vil vi blot ønske alle et godt og lykkebringende nytår, og som altid, pas nu godt på alle ti fingre! ??